Търси

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Данни на фирмата АнМар-2012 - Политика за защита на личните данни.
Благодарим Ви, че посетихте интернет страницата на АнМар-2012!

Нашето отношение към неприкосновеността на личните данни е ясно:
Ние не събираме ваши лични данни, когато посещавате нашия сайт! Освен ако изрично не изберете да ни предоставите лична информация, като например имейл адрес, телефон за връзка, който може да ни дадете при желание за връзка с нас.

Всички данни се обработват при нас, на място. Ние не ползваме услугите на чужди, външни телефонни централи или други сайтове, към които е необходимо да прехвърляме данни. Ние сме независима компания, която няма участие в дъщерно дружество. Така че можете да сте сигурни, че данните Ви остават само при нас.
По-долу ще опишем как обработваме информацията, когато посетите нашата интернет страница.
Събиране и съхранение на информация
Докато разглеждате нашата АнМар-2012 интернет страница, информирате се, изтегляте информация на вашия компютър, автоматично се събират данни за това ваше посещение. Тази информация не ви идентифицира лично.
Ние събираме и съхраняваме САМО следните данни:
1. Браузър и операционна система, която използвате.
2. Дата и час на достъпа.
3. Посетените от Вас страници и евентуално думи, понятия, с които сте търсели в нашата функция за търсене.
4. Ако сте били пренасочени от друг сайт към нашия уеб сървър, съхраняваме името на този сървър.
Ние използваме тези данни с цел:
да направим нашата интернет страница по-полезна и удобна за ползване,
определяне броя на клиентите,
регистриране на технологията, с която се посещава нашия магазин
Ние НЕ събираме данни за отделни посетители! С цел анонимно измерване на параметрите по отношение ползването на нашата страница, ние използваме услугата "Google Analytics". Въз основа на тези събрани данни обаче е невъзможно да Ви разпознаем лично като посетители на нашата интернет страница.
Ако искате да ни пратите съобщение
Ако ни пратите съобщение и при това решите, да ни дадете ваши лични данни, като например вашия имейл адрес, телефон за връзка, то тогава трябва да сте сигурни, че ние ще използваме тези данни само за да може да обработим вашето запитване или за да Ви отговорим. Вашите запитвания, съобщения, се изпращат до нашата система и то закодирани. Ние се отнасяме към тези съобщения по същия поверителен начин, както и с нормалната поща (писма) до АнМар-2012. Ние съхраняваме направените съобщения, като използваме информацията съдържаща се в тях само за да може да отговорим на вашите въпроси. Ние НЕ създаваме лични профили, както и НЕ предоставяме тази информация на трети лица извън АнМар-2012 - това означава също така, че ние НЕ търгуваме с имейл адреси.

Ако поръчате при нас, ще трябва да ни предоставите някои ваши лични данни, така че да можем да изпълним вашата поръчка. В раздел ОБЩИ УСЛОВИЯ са описани реда и начина на обработвани лични данни на контрагентите.

Ако не сме успели да отговорим на всички Ваши въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез предназначения за това формуляр.

АнМар-2012

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

използване и достап до този уеб саит се осигорява от АнМар-2012. Тези както и други условия могат да се променят във времето без предопреждение затова трябва да се проверяват редовно.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

АнМар-2012 и не дава гаранция за нежелани публикации или за

1.Всяка част от садържанието на този сайт

2.АнМар-2012 не гарантира че материалите фунциите и наличната информация на този сайт е без грешки.

Създаден © 2010 - 2024 anmar2012.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм

Затвори

Полето за търсене е некоректно попълнено

Email-а трябва да е съществуващ.
То трябва да съдържа поне два символа, като допустими символи са големи и малки латински и кирилишки букви, цифри и символите . , _ - / ( ) и интервал.