Търси

Лозарска ножица Amboss PG 25

Лозарска ножица Amboss PG 25

Кат. №: 00008813639
Цена : 53.40 лв
Наличен

Универсално приложима ножица и за твърда дървесина

Лозарската ножица STIHL Amboss PG 25 Ви оказва многостранна подкрепа при поддръжката на градината, когато например подравнявате обрасли градини. При среза наковалня режещите остриета и наковалнята се срещат директно. Чрез изтеглящ разрез с удобната ножица можете да разрязвате с малко усилие клони от твърда дървесина и по-специално изсъхнала дървесина с диаметър до 15 мм. Лозарската ножица STIHL Amboss PG 25 е дълга 20 см и тежи 260 г. Заключването с практичното затваряне с една ръка, можете удобно да отворите с палеца. Със STIHL Amboss PG 25 можете да режете дори материали като пластмасови профили или маркучи. Защитеното от корозия тяло на ножицата помага за дълъг експлоатационен живот на лозарската ножица. Острието с незалепващо покритие и наковалнята са сменяеми при нужда. За резервно острие и резервна наковалня можете да се обърнете към Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

Опционалните принадлежности STIHL като брус за заточване и шлифоване STIHL ще Ви помогнат при поддръжката на Вашия инструмент. Така с бруса за заточване и шлифоване можете да заточвате Вашата лозарска ножица STIHL PG 25 както и брадви, брадвички, ножове и домакински ножици за ефективна работа.

Лозарската ножица STIHL Amboss PG 25 отличена със знака за качество KWF-Standard на Германския център за горски технологии.


бр.
Създаден © 2010 - 2024 anmar2012.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм

Затвори

Полето за търсене е некоректно попълнено

Email-а трябва да е съществуващ.
То трябва да съдържа поне два символа, като допустими символи са големи и малки латински и кирилишки букви, цифри и символите . , _ - / ( ) и интервал.