Търси

Ножица за клони Bypass PB 10

Ножица за клони Bypass PB 10

Кат. №: 00008813669
Цена : 90.60 лв
Наличен

За използване в овощарството и лозарството

Ножицата за клони STIHL Bypass PB 10 прави работата по-специално в лозарството и овощарството много удобна. Така професионалисти и частни потребители се възползват между другото и от щадящи ставите буфери. Осигурителните жлебове на опорното острие спомагат също за много приятното боравене с PB 10, тъй като те предотвратяват плъзгането на отрязания материал и така позволяват прецизно рязане. Жлебът за сок улеснява освен това чистото изрязване на богати на сокове растения.

Кованите остриета на тази градинска ножица са много здрави и имат малък жлеб на шарнира, през който се нанася масло за смазване. По този начин маслото прониква до точката на смазване в шарнира и осигурява плавното движение на режещата глава. Ножицата за клони STIHL PB 10 е дълга 60 см и е подходяща за клони с диаметър до 35 мм.

На нашия уеб сайт ще намерите освен това практични принадлежности за лозарски ножици, ножици за клони, кастрачки и резачки за клони, като например брус за заточване и шлифоване STIHL за редовната поддръжка на ножици за клони, лозарски ножици и други режещи инструменти. Това ще Ви помогне допълнително да извършвате Вашите дейности по орязване при поддръжката на градината ефективно и по най-добрия възможен начин.

На тази ножица за клони беше връчен знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.


бр.

Ножица за клони Bypass PB 20

Ножица за клони Bypass PB 20

Кат. №: 00008813664
Цена : 163.80 лв
Наличен

Прецизно рязане с висок комфорт

С ножицата за клони Bypass STIHL PB 20 можете да режете прецизно зелена маса без смачкване. Ножицата е много подходяща за лозарство и овощарство и се оценява от професионални служители по поддръжка на градини и паркове, които трябва да се справят с особено фина зелена маса. Ножицата за клони има прецизно заточено стоманено острие с първокласно качество за постоянно остро рязане. Режещата глава винаги лесно се обслужва за смазване чрез вътрешното депо за масло. Благодарение на дължината от 80 см, поради голямото рамо на лоста, с PB20 можете удобно да отрязвате също и дебелина на клони с диаметър до 42 мм. При необходимост можете лесно да смените острието. Щадящите ставите буфери позволяват висок комфорт на обслужване дори и при продължителна употреба на ножицата за клони STIHL Bypass PB 20. Дълбокият жлеб за сок в хромираното опорно острие осигурява чисто изрязване при богати на сок растения. Освен това STIHL Bypass PB 20 впечатлява с дълъг експлоатационен живот и трайна липса на корозия.

С опционалните принадлежности STIHL за лозарски ножици, като например инструмент за заточване STIHL 3 в 1, освен Вашата лозарска ножица можете да заточвате и други инструменти, така че те да Ви предложат подкрепа за дълго при работа.

Лозарската ножица STIHL PB 20 е отличена със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.


бр.

Ножица за прореждане Bypass PB 30

Ножица за прореждане Bypass PB 30

Кат. №: 00008816500
Цена : 221.40 лв
Наличен

За рязане и на дебели клони

Ножицата Bypass STIHL PB 30 е подходяща за градинари и озеленители, както и за професионалисти в лесовъдството, тъй като върши цялата работа дори и при дебели клони с диаметър до 50 мм. Силата на ножицата за клони STIHL PB 30 идва от дължината 83 см и свързания с това голям лост. Благодарение на щадящи ставите буфери и гумирани, ергономични ръкохватки можете да обслужвате ножицата удобно дори и при по-продължителна употреба. С осигурителните жлебове на опорното острие на STIHL Bypass PB 30 захващате здраво зелената маса и така оптимизирате позицията на инструмента и прецизността на Вашите срезове. Един жлеб за сок предотвратява залепване по ножицата при изрязване на богати на сокове растения. Кованата режеща глава повишава експлоатационния живот на този професионален инструмент, както и сменяемите ножове в режещата глава на STIHL PB 30. Чрез улей можете да подадете масло за смазване директно на оста, така че ножицата STIHL PB 30 да реже постоянно леко. За нови ножове в режещата глава можете да се свържете с Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

Допълнете инструмента си с практични принадлежности за ножици STIHL, например с бруса за заточване и шлифоване STIHL, с който можете за заточвате Вашата ножица Bypass, както и брадви, брадвички, ножове и домакински ножици.

Ножицата за прореждане Bypass STIHL PB 30 е отличена със знака за качество KWF-Profi от Германския център за горски технологии.


бр.

Ножица за клони Bypass PB 11

Ножица за клони Bypass PB 11

Кат. №: 00008813670
Цена : 108.90 лв
Наличен

Ножица със средна дължина за рязане на овощни и лозови насаждения

С дължина 75 см ножицата за клони Bypass STIHL PB 11 спада към среднодългите ножици и е предназначена специално за лозарството и овощарството, подходяща е също и за рязане на овощни дървета. Професионалистите и частните потребители оценяват големия комфорт при обслужване точно при продължителна употреба, който се осигурява от щадящи ставите буфери. Осигурителните жлебове на опорното острие спомагат за прецизно рязане със STIHL PB 11, тъй като те надеждно предотвратяват плъзгането на отрязания материал. Жлебът за сок в острието спомага допълнително за чистото изрязване специално при богати на сокове растения.
Кованите остриета са много здрави и заедно с режещата глава с нейното вътрешно смазване се обслужват гладко. За тази цел на шарнира има канал за масло, през който можете да добавите масло за смазване, което бързо и лесно прониква до точката на смазване. Той се грижи да се запази плавното движение на режещата глава. Ножицата за клони PB 11 е подходяща за клони с диаметър до 35 мм.
С практичните принадлежности за лозарски ножици, като например инструмент за заточване и шлифоване STIHL 3 в 1, с който можете да заточвате освен Вашата ножица за клони и други инструменти като брадви, брадвички, ножове и домакински ножици, имате всичко за поддръжката на Вашите инструменти под ръка. Така работата със STIHL PB 11 ще Ви достави много удоволствие в дългосрочен план.
Тази ножица за клони е отличена със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.

бр.
Създаден © 2010 - 2024 anmar2012.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм

Затвори

Полето за търсене е некоректно попълнено

Email-а трябва да е съществуващ.
То трябва да съдържа поне два символа, като допустими символи са големи и малки латински и кирилишки букви, цифри и символите . , _ - / ( ) и интервал.