Търси

Овощарски ножици VESCO, модел A2

Овощарски ножици VESCO, модел A2

Кат. №: 443
Цена : 0.00 лв
С пресрещащи се двойно режещи остриета, подходяща за малка ръка
бр.

Овощарски ножици VESCO, модел A4

Овощарски ножици VESCO, модел A4

Кат. №: 444
Цена : 0.00 лв
Гилотинен тип с извита режеща глава, подходящ за средна/голяма ръка
бр.

Инструмент за присаждане

Инструмент за присаждане

Кат. №: 4449
Цена : 0.00 лв
ПОРЪЧАЙ
бр.

Лозаро-овощарски ножици VESCO, модел A6

Лозаро-овощарски ножици VESCO, модел A6

Кат. №: 445
Цена : 0.00 лв
Професионална овощарска ножица със сменяеми стоманени остриета

Овощарската ножица VESCO A6 е модел с гилотинно рязане, извити режещо острие от горещо кована стомана и подложка от подсилена алуминиева сплав. Ексцентрично монтираното острие се придвижва назад, придърпва клона и осигурява работа с по-малко усилие. Извитата алуминиева наковалня помага за задържане на клона и е лесна за подмяна. Дръжките са от подсилена алуминиева сплав, осигуряваща лекота и ергономичност и са с покритие против приплъзване. Удобно заключване с прибиране към дръжката по време на работа. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части. 


бр.

Овощарски трион C10

Овощарски трион C10

Кат. №: 446
Цена : 0.00 лв
СГЪВАЕМ

Сгъваем трион от твърдосплавна стомана с дължина на острието 20 cm. Гарантирано дълъг живот и изключителна здравина на острието, осигуряващо чисто и прецизно рязане. Тристранно заточени и импулсно закалени режещи зъбци по дължината на острието. Страничната повърхност на острието е гладка - това подобрява рязането, помага за избягване на инфекции и осигурява бързо зарастване на раната. Двукомпонентната пластмасова дръжка е много удобна и ергономична. Заключването на острието прави този трион безопасен и удобен. Всички части по триона подлежат на подмяна за дълъг експлоатационен живот.


бр.

Овощарски ножици Т20

Овощарски ножици Т20

Кат. №: 448
Цена : 0.00 лв
НОЖИЦА

Овощарската ножица за клони VESCO T20 е модел с гилотинно рязане. С извити режещо острие от хромирана горещо кована стомана и подложка от подсилена алуминиева сплав. Ексцентрично монтираното острие се придвижва назад, придърпва клона и осигурява работа с по-малко усилие. Извитата алуминиева наковалня помага за задържане на клона и е лесна за подмяна. Дръжките ERGOGRIP се изпълняват по начин, гарантиращ най-добрия комфорт и ергономичност. Изработени са от двукомпонентен материал с мека гума и неплъзгащи се вложки. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.


бр.

VESCO V60/60

VESCO V60/60

Кат. №: 449
Цена : 0.00 лв
Професионална овощарска ножица за клони с лостов механизъм и разминаващи се остриета

Овощарската ножица за клони VESCO T20 е модел с рязане тип Bypass. С извити разминаващи се режещо и подложно остриета от хромирана горещо кована стомана. Лостовата система осигурява работа с по-малко усилие. Дръжките ERGOGRIP се изпълняват по начин, гарантиращ най-добрия комфорт и ергономичност. Изработени са от подсилена алуминиева сплав и двукомпонентен материал с мека гума и неплъзгащи се вложки. Гумени тампони в основата на дръжките за редуциране на негативния ефект от натиска при рязане за дланите и китките. Ножиците са напълно разглобяеми и с подменящи се части.


бр.
Създаден © 2010 - 2024 anmar2012.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм

Затвори

Полето за търсене е некоректно попълнено

Email-а трябва да е съществуващ.
То трябва да съдържа поне два символа, като допустими символи са големи и малки латински и кирилишки букви, цифри и символите . , _ - / ( ) и интервал.