Търси

Сгъваем трион PR 16

Сгъваем трион PR 16

Кат. №: 00008818700
Цена : 50.40 лв
Наличен

За бързо и прецизно рязане при поддръжка на дървета

Ергономичната кастрачка за клони STIHL PR 16 Ви позволява ефективна работа при рязане на дървета, например при рязане на овощни дървета, когато не можете да достигнете вече с лозарската ножица или ножицата за клони. С тегло от 160 г и дължина на острието от 16 см можете да отрязвате вече с малко усилия клони с максимален диаметър до 65 мм. Благодарение на тройното японско заточване срязванията със сгъваемия трион STIHL PR 16 се изпълняват бързо и прецизно, а поради конусовидната форма на острието склонността към залепване е намалена. Импулсно закалената, хромирана стомана на острието спомага за дългия експлоатационен живот на сгъваемия трион STIHL PR 16. Чрез ергономичната двукомпонентна дръжка трионът приляга добре в ръката при работа. Острието е спестявайки място сгъваемо и с антикорозионно покритие.

С практичните принадлежности за кастрачки за клони, като например защитните ръкавици DYNAMIC DURO, се предпазвате допълнително при работа с остри инструменти.


бр.

Ножица за клони Bypass PB 10

Ножица за клони Bypass PB 10

Кат. №: 00008813669
Цена : 90.60 лв
Наличен

За използване в овощарството и лозарството

Ножицата за клони STIHL Bypass PB 10 прави работата по-специално в лозарството и овощарството много удобна. Така професионалисти и частни потребители се възползват между другото и от щадящи ставите буфери. Осигурителните жлебове на опорното острие спомагат също за много приятното боравене с PB 10, тъй като те предотвратяват плъзгането на отрязания материал и така позволяват прецизно рязане. Жлебът за сок улеснява освен това чистото изрязване на богати на сокове растения.

Кованите остриета на тази градинска ножица са много здрави и имат малък жлеб на шарнира, през който се нанася масло за смазване. По този начин маслото прониква до точката на смазване в шарнира и осигурява плавното движение на режещата глава. Ножицата за клони STIHL PB 10 е дълга 60 см и е подходяща за клони с диаметър до 35 мм.

На нашия уеб сайт ще намерите освен това практични принадлежности за лозарски ножици, ножици за клони, кастрачки и резачки за клони, като например брус за заточване и шлифоване STIHL за редовната поддръжка на ножици за клони, лозарски ножици и други режещи инструменти. Това ще Ви помогне допълнително да извършвате Вашите дейности по орязване при поддръжката на градината ефективно и по най-добрия възможен начин.

На тази ножица за клони беше връчен знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.


бр.

Лозарска ножица Bypass PG 10

Лозарска ножица Bypass PG 10

Кат. №: 00008813604
Цена : 24.00 лв
Наличен

Лек модел за рязане н аклони в градината

Лозарската ножица STIHL Bypass PG 10 е предназначена за частната поддръжка на градината. Тя се състои от алуминиево тяло с пластмасови дръжки. Срезът на STIHL PG 10 е прецизен, при необходимост острието може да се заточи допълнително. Сигурното заключване с практично затваряне с една ръка отваряте удобно с палеца. С жлеба за рязане на Bypass PG 10 можете да режете и тел.
Получете още повече от приложенията за работа в градината с практичните принадлежности за лозарски ножици, ножици за клони, кастрачки и резачки за клони, например с подходяща чанта за колан STIHL за сигурно прибиране и за предпазване на острието на Вашата лозарска ножица.

бр.

Лозарска ножица Amboss PG 25

Лозарска ножица Amboss PG 25

Кат. №: 00008813639
Цена : 53.40 лв
Наличен

Универсално приложима ножица и за твърда дървесина

Лозарската ножица STIHL Amboss PG 25 Ви оказва многостранна подкрепа при поддръжката на градината, когато например подравнявате обрасли градини. При среза наковалня режещите остриета и наковалнята се срещат директно. Чрез изтеглящ разрез с удобната ножица можете да разрязвате с малко усилие клони от твърда дървесина и по-специално изсъхнала дървесина с диаметър до 15 мм. Лозарската ножица STIHL Amboss PG 25 е дълга 20 см и тежи 260 г. Заключването с практичното затваряне с една ръка, можете удобно да отворите с палеца. Със STIHL Amboss PG 25 можете да режете дори материали като пластмасови профили или маркучи. Защитеното от корозия тяло на ножицата помага за дълъг експлоатационен живот на лозарската ножица. Острието с незалепващо покритие и наковалнята са сменяеми при нужда. За резервно острие и резервна наковалня можете да се обърнете към Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

Опционалните принадлежности STIHL като брус за заточване и шлифоване STIHL ще Ви помогнат при поддръжката на Вашия инструмент. Така с бруса за заточване и шлифоване можете да заточвате Вашата лозарска ножица STIHL PG 25 както и брадви, брадвички, ножове и домакински ножици за ефективна работа.

Лозарската ножица STIHL Amboss PG 25 отличена със знака за качество KWF-Standard на Германския център за горски технологии.


бр.

Ножица за клони Amboss PB 25

Ножица за клони Amboss PB 25

Кат. №: 00008813653
Цена : 141.30 лв
Наличен

За рязане и на твърда и мъртва дървесна растителност

Ножицата за клони Amboss STIHL PB 25 беше разработена специално за професионалисти и частни потребители. Ако искате да подрязвате храсти и жив плет , които имат голяма част твърда и мъртва растителност, тази ножица за клони е правилният избор. При среза наковалня режещото острие и широкото опорно острие се срещат директно едно върху друго, така че лесно можете да отрежете такъв вид дървесина със STIHL PB 25. С дължината от 80 см, можете, благодарение на оптималното предаване на сила, удобно да отрязвате сами дебелина на клони до 40 мм. С изтеглящ разрез работите с Amboss PB 25 винаги удобно и ефективно. Ножовете с незалепващо покритие осигуряват постоянно прецизен срез. Наковалнята се сменя, така че можете да използвате ножицата за клони PB 25 с дълъг експлоатационен живот. За нова глава на наковалнята можете да се свържете с вашия специализиран търговец на STIHL на място.
С оптималните принадлежности на STIHL за ножици за клони като например STIHL инструмент за заточване STIHL 3 в 1, осигурявате наточени остриета за Вашата ножица за клони и други инструменти. Така ножицата за клони Amboss STIHL PB 25 ще Ви помага задълго ефективно при Вашата градинарска дейност и поддръжка на градината.
Ножицата за клони STIHL Amboss PB 25 е отличена със знака за качество KWF-Profi от Германския център за горски технологии.

бр.

Ножица за клони Amboss PB 35

Ножица за клони Amboss PB 35

Кат. №: 00008813665
Цена : 224.80 лв
Наличен

За рязане на твърди и изсъхнали клони и храсти

Ножицата за клони STIHL Amboss PB 35 с дължина от 80 см улеснява професионалисти и частни потребители, да режат твърда и мъртва дървесина с дебелина до 48 мм. При това печелите от среза наковалня, при който режещото острие и широкото опорно острие се срещат едно върху друго за директно предаване на сила. Допълнителна подкрепа за приятна работа дори и при по-продължителна употреба предлагат щадящите ставите ограничителни буфери и ергономичните фасонни ръкохватки. Ножицата за клони работи с изтеглящ разрез. Този вид рязане позволява леко и прецизно разделяне, при което режещият ръб със специално покритие постига много голямо ефект. Освен това тази ножица за клони разполага с кука за разкъсване, с помощта на която по-лесно можете да изтеглите заседнали, отрязани клони от храсталака. STIHL PB 35 е с незалепващо покритие, наковалнята може лесно и бързо да се сменя. Това дава на ножицата за клони Amboss PB 35 много дълъг експлоатационен живот. Ако Ви е необходима резервна наковалня, можете да се свържете с Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

С правилните принадлежности за ножици за клони можете да извършвате работата си дори при неблагоприятни метеорологични условия, например с устойчивото на атмосферни влияния яке STIHL Raintec.

Ножицата за клони PB 35 е отличена със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.


бр.

Лозарска ножица Bypass PG 20

Лозарска ножица Bypass PG 20

Кат. №: 00008813637
Цена : 55.80 лв
Наличен

Прецизна и с дълъг живот

Лозарската ножица STIHL Bypass PG 20 е предназначена за поддръжката на парка и градината. Дали професионалист или частен потребител, благодарение на хромираното, защитено от корозия тяло на ножицата можете да използвате този важен инструмент дълги години. Срезът на Bypass PG 20 е прецизен и при необходимост острието може да се заточи допълнително. Сигурното заключване с практично затваряне с една ръка отваряте удобно с палеца. С лозарската ножица STIHL PG 20 изрязвате ефективно и бързо по-малки клони до 25 мм, а благодарение на интегрирания жлеб за рязане на тел и тънки телове.


бр.

Ръчен трион PR 24, см

Ръчен трион PR 24, см

Кат. №: 00008818701
Цена : 90.30 лв
Наличен

За бързо и прецизно рязане

С резачките за клони STIHL можете да извършвате бързо и прецизно рязане директно на дървото, по отсечени дървета или на дървен материал. Кастрачките за клони на STIHL убеждават със своята издръжливост и ергономична конструкция въз основа на високото качество на използваните материали. Така като професионалист, както и като амбициозен любител градинар, имате под ръка инструмент, с който можете да работите ефективно и с малко усилия.

Кастрачките за клони STIHL с право острие на триона позволяват на професионалистите в градинарството и озеленяването, както и в строителната промишленост бърз напредък при рязане, например при поддръжката на дървесни насаждения. Острието на триона на кастрачките за клони импулсно закалена, хромирана стомана има конусовидна форма с тройно японско заточване. Кастрачките за клони STIHL са с антикорозионно покритие и с многостранно приложение. Ергономичната 2-компонентна ръкохватка на тези триони Ви помага да работите с малко усилия дори и при по-продължителна употреба.

Можете да монтирате серийния кобур от двете страни на колана, така че кастрачките за клони STIHL да могат да се ползват удобно както от десничари, така и от левичари.

Кастрачките за клони STIHL PR с право острие се предлагат в следните варианти:

  • STIHL PR 24 с острие 24 см дължина (арт. № 00008818701) за клони с диаметър до 100 мм

бр.

Ръчен трион PR 33, 33 cм

Ръчен трион PR 33, 33 cм

Кат. №: 00008818702
Цена : 93.60 лв
Наличен

За бързо и прецизно рязане

С резачките за клони STIHL можете да извършвате бързо и прецизно рязане директно на дървото, по отсечени дървета или на дървен материал. Кастрачките за клони на STIHL убеждават със своята издръжливост и ергономична конструкция въз основа на високото качество на използваните материали. Така като професионалист, както и като амбициозен любител градинар, имате под ръка инструмент, с който можете да работите ефективно и с малко усилия.

Кастрачките за клони STIHL с право острие на триона позволяват на професионалистите в градинарството и озеленяването, както и в строителната промишленост бърз напредък при рязане, например при поддръжката на дървесни насаждения. Острието на триона на кастрачките за клони импулсно закалена, хромирана стомана има конусовидна форма с тройно японско заточване. Кастрачките за клони STIHL са с антикорозионно покритие и с многостранно приложение. Ергономичната 2-компонентна ръкохватка на тези триони Ви помага да работите с малко усилия дори и при по-продължителна употреба.

Можете да монтирате серийния кобур от двете страни на колана, така че кастрачките за клони STIHL да могат да се ползват удобно както от десничари, така и от левичари.

Кастрачките за клони STIHL PR с право острие се предлагат в следните варианти:

  • STIHL PR 33 с острие 33 см дължина (арт. № 00008818702) за клони с диаметър до 150 мм

бр.

Ножица за клони Bypass PB 20

Ножица за клони Bypass PB 20

Кат. №: 00008813664
Цена : 163.80 лв
Наличен

Прецизно рязане с висок комфорт

С ножицата за клони Bypass STIHL PB 20 можете да режете прецизно зелена маса без смачкване. Ножицата е много подходяща за лозарство и овощарство и се оценява от професионални служители по поддръжка на градини и паркове, които трябва да се справят с особено фина зелена маса. Ножицата за клони има прецизно заточено стоманено острие с първокласно качество за постоянно остро рязане. Режещата глава винаги лесно се обслужва за смазване чрез вътрешното депо за масло. Благодарение на дължината от 80 см, поради голямото рамо на лоста, с PB20 можете удобно да отрязвате също и дебелина на клони с диаметър до 42 мм. При необходимост можете лесно да смените острието. Щадящите ставите буфери позволяват висок комфорт на обслужване дори и при продължителна употреба на ножицата за клони STIHL Bypass PB 20. Дълбокият жлеб за сок в хромираното опорно острие осигурява чисто изрязване при богати на сок растения. Освен това STIHL Bypass PB 20 впечатлява с дълъг експлоатационен живот и трайна липса на корозия.

С опционалните принадлежности STIHL за лозарски ножици, като например инструмент за заточване STIHL 3 в 1, освен Вашата лозарска ножица можете да заточвате и други инструменти, така че те да Ви предложат подкрепа за дълго при работа.

Лозарската ножица STIHL PB 20 е отличена със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.


бр.

Лозарска ножица Bypass PG 30

Лозарска ножица Bypass PG 30

Кат. №: 00008813638
Цена : 88.80 лв
Наличен

Комфортна и с многостранно приложение при поддръжка на растения

Хромираната лозарска ножица STIHL Bypass PG 30 е подходяща удобна ножица както за употреба в лозарството и овощарството така също и за поддръжката на парка и градината. За чистото изрязване на богати на сокове растения помага байпас срезът, при който двете остриета плътно се приплъзват едно до друго. Появилият се растителен сок изтича през жлеб за сок, така че сменяемите остриета не залепват. С дължина от 22 см и тегло 255 г лозарската ножица STIHL Bypass PG 30 е удобна в ръката. Лозарската ножица е оборудвана с практичното затваряне с една ръка, което можете удобно да отворите с палеца. Със STIHL PG 30 разсичате без много усилия по-малки клони до 25 мм,, с интегрирания жлеб за рязане на тел също и по-тънки телове.

С опционалните принадлежности STIHL за лозарски ножици като инструмент за заточване STIHL 3 в1 можете да заточвате вашата лозарска ножица PG 30 и други инструменти за ефективна употреба при поддръжка на растенията.

Лозарската ножица STIHL Bypass PG 30 отличена със знака за качество KWF-Standard на Германския център за горски технологии


бр.

Ръчни триони с извито острие PR 27 C

Ръчни триони с извито острие  PR 27 C

Кат. №: 00008818703
Цена : 111.30 лв
За прецизно рязане

За прецизно рязане

Кастрачките за клони на STIHL убеждават със своята издръжливост и ергономична конструкция въз основа на високото качество на използваните материали. С кастрачките за клони STIHL PR C с извито острие могат да режат удобно дори и трудно достъпни клони предимно професионалисти в поддръжката на дървесни насаждения. Тъй като извитата форма на острието позволява работа без натиск и следователно с малко усилия. Острието на триона на кастрачките за клони PR C от импулсно закалена, хромирана стомана има конусовидна форма с тройно японско заточване. Кастрачките за клони STIHL PR C са с антикорозионно покритие и с многостранно приложение. Ергономичната 2-компонентна ръкохватка на тези триони Ви помага да работите с малко усилия дори и при по-продължителна употреба.

Можете да монтирате серийния кобур от двете страни на колана, така че кастрачките за клони STIHL PR C да могат да се ползват удобно както от десничари, така и от левичари.

Кастрачките за клони STIHL PR C с извито острие се предлагат в следните варианти:

  • STIHL PR 27 C с острие 27 см дължина (арт. № 00008818703) за клони с диаметър до 120 мм

 

 


бр.
Създаден © 2010 - 2024 anmar2012.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм

Затвори

Полето за търсене е некоректно попълнено

Email-а трябва да е съществуващ.
То трябва да съдържа поне два символа, като допустими символи са големи и малки латински и кирилишки букви, цифри и символите . , _ - / ( ) и интервал.