Търси

Ножица за клони Amboss PB 25

Ножица за клони Amboss PB 25

Кат. №: 00008813653
Цена : 139.86 лв
Наличен

За рязане и на твърда и мъртва дървесна растителност

Ножицата за клони Amboss STIHL PB 25 беше разработена специално за професионалисти и частни потребители. Ако искате да подрязвате храсти и жив плет , които имат голяма част твърда и мъртва растителност, тази ножица за клони е правилният избор. При среза наковалня режещото острие и широкото опорно острие се срещат директно едно върху друго, така че лесно можете да отрежете такъв вид дървесина със STIHL PB 25. С дължината от 80 см, можете, благодарение на оптималното предаване на сила, удобно да отрязвате сами дебелина на клони до 40 мм. С изтеглящ разрез работите с Amboss PB 25 винаги удобно и ефективно. Ножовете с незалепващо покритие осигуряват постоянно прецизен срез. Наковалнята се сменя, така че можете да използвате ножицата за клони PB 25 с дълъг експлоатационен живот. За нова глава на наковалнята можете да се свържете с вашия специализиран търговец на STIHL на място.
С оптималните принадлежности на STIHL за ножици за клони като например STIHL инструмент за заточване STIHL 3 в 1, осигурявате наточени остриета за Вашата ножица за клони и други инструменти. Така ножицата за клони Amboss STIHL PB 25 ще Ви помага задълго ефективно при Вашата градинарска дейност и поддръжка на градината.
Ножицата за клони STIHL Amboss PB 25 е отличена със знака за качество KWF-Profi от Германския център за горски технологии.

бр.

Ножица за клони Amboss PB 35

Ножица за клони Amboss PB 35

Кат. №: 00008813665
Цена : 224.80 лв
Наличен

За рязане на твърди и изсъхнали клони и храсти

Ножицата за клони STIHL Amboss PB 35 с дължина от 80 см улеснява професионалисти и частни потребители, да режат твърда и мъртва дървесина с дебелина до 48 мм. При това печелите от среза наковалня, при който режещото острие и широкото опорно острие се срещат едно върху друго за директно предаване на сила. Допълнителна подкрепа за приятна работа дори и при по-продължителна употреба предлагат щадящите ставите ограничителни буфери и ергономичните фасонни ръкохватки. Ножицата за клони работи с изтеглящ разрез. Този вид рязане позволява леко и прецизно разделяне, при което режещият ръб със специално покритие постига много голямо ефект. Освен това тази ножица за клони разполага с кука за разкъсване, с помощта на която по-лесно можете да изтеглите заседнали, отрязани клони от храсталака. STIHL PB 35 е с незалепващо покритие, наковалнята може лесно и бързо да се сменя. Това дава на ножицата за клони Amboss PB 35 много дълъг експлоатационен живот. Ако Ви е необходима резервна наковалня, можете да се свържете с Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

С правилните принадлежности за ножици за клони можете да извършвате работата си дори при неблагоприятни метеорологични условия, например с устойчивото на атмосферни влияния яке STIHL Raintec.

Ножицата за клони PB 35 е отличена със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.


бр.
Създаден © 2010 - 2024 anmar2012.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм

Затвори

Полето за търсене е некоректно попълнено

Email-а трябва да е съществуващ.
То трябва да съдържа поне два символа, като допустими символи са големи и малки латински и кирилишки букви, цифри и символите . , _ - / ( ) и интервал.