Търси

FS 361 C-EM

FS 361 C-EM

Кат. №: 41472000369
Цена : 1699.00 лв
Наличен

Бензиновият храсторез STIHL FS 361 C-EM подпомага много ефективно професионалните потребители при поддръжка на ландшафта, в селското стопанство и комуналните услуги при косене, при отстраняване на избуяла дива растителност и отглеждане на млади горски насаждения. Със своя изключително голям диаметър на косене от 520 мм многостранната и здрава бензинова коса дава възможност за бързо напредване с работата при косене на големи площи. За достатъчно мощност при това се грижи мощният двигател STIHL 2-MIX с нисък разход.
Благодарение на антивибрационната система на STIHL при косене професионалният храсторез има ниско ниво на вибрации. Това щади вашите мускули и стави, точно така, както и ергономичната лостова ръкохватка, която подпомага естественото движение при косене. Посредством STIHL ErgoStart бензиновата коса се стартира с минимално усилие. Напълно електронното управление на двигателя STIHL M-Tronic допълнително подпомага лесното и удобно стартиране и се осигурява винаги оптимална мощност на двигателя. FS 361 C-EM разполага с най-новата версия 3.0 на STIHL M-Tronic.
Мултифункционалната ръкохватка дава възможност за управление на двигателя само с една ръка. Стоп бутонът ви помага освен това при бързо повторно стартиране на косата след пауза. През букса за диагностика вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонт и поддръжка на вашия STIHL FS 361 C-EM.
В зависимост от задачата можете да окомплектовате бензиновия храсторез STIHL FS 361 C-EM с различни режещи инструменти, напр. нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или с различни глави за косене. Включеният в окомплектовката тристранен нож за гъсталак 300-3 на STIHL е много подходящ за ефективно отстраняване на сплъстена трева и храсти. Освен това в серийната окомплектовка са включени и универсалният презрамен колан ADVANCE на STIHL за ергономична работа и големият предпазител за косене, който предлага подобрена защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета.

Техн. данни Стойност
CO2 g/kWh 808
Ниво на вибрации ляво/дясно, пластмасов инструмент м/сек² 1) 2,6/2,3
Ниво на звуково налягане с метален инструмент dB(A) 2) 100
Стандартен режещ инструмент Нож за гъсталак 300-3
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент dB(A) 2) 100
Ниво на вибрации ляво/дясно, метален инструмент м/сек² 1) 2,6/2,7
Тегло кг 3) 8,6
Мощност kW/к.с. 1,7/2,3
Диаметър на косене мм 520
Обща дължина м 4) 1,79
Работен обем см³ 37,7
Вместимост на резервоара л 0,75

бр.

FS 411 C-EM

FS 411 C-EM

Кат. №: 41472000370
Цена : 1979.00 лв
Наличен
С мощния и здрав бензинов храсторез STIHL FS 411 C-EM с много голям диаметър на косене от 520 мм напредвате много бързо с работата. Мощният и икономичен двигател 2-MIX на STIHL се грижи за достатъчно мощност при продължително косене на големи площи, при отстраняване на избуяли растения и поддръжка на млади дървесни насаждения.

Антивибрационната система на STIHL облекчава мускулите и ставите Ви, като намалява вибрациите по време на работа. За комфортна работа с бензиновата Ви моторна коса принос има и ергономичната лостова ръкохватка, която подпомага естественото движение при косене. За улесняване на стартирането STIHL FS 411 C-EM е оборудван с устройството STIHL ErgoStart. Оптимална мощност на двигателя при константни максимални обороти се осигурява от STIHL M-Tronic 3.0 .
И мултифункционалната ръкохватка, управлявана с една ръка, улеснява Вашата работа, тъй като така цялото управление на двигателя е възможно да се извършва с едната ръка. Стоп бутонът се грижи за това, да можете бързо и без превключване да подновите работата си след прекъсване. През букса за диагностика Вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонта и поддръжката на уреда Ви.
Можете да окомплектовате бензиновата моторна коса STIHL FS 411 C-EM с различни режещи инструменти, напр. с нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или различни глави с корди и по този начин да адаптирате уреда оптимално към дадената задача. Храсторезът FS 411 C-EM е окомплектован серийно с тристранния нож 300-3 на STIHL. Големият предпазител зпроа косене Ви предлага защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета.

За храсталаци и гъста трева: професионалният храсторез STIHL FS 411 C-EM с голям диаметър на косене

С бензиновия храсторез STIHL FS 411 C-EM професионалистите при поддръжка на ландшафт, в селското стопанство и комуналния сектор могат да прореждат и отстраняват ефективно и жилава, сплъстена трева и гъсталаци. Антивибрационната система на STIHL облекчава мускулите и ставите Ви, тъй като намалява вибрациите при работа. За комфортна работа с бензиновата Ви моторна коса принос има и ергономичната лостова ръкохватка, която подпомага естественото движение при косене с моторна коса. Можете за използвате ефективно STIHL FS 411 C-EM и при отстраняване на избуяли диви растения и отглеждане на млади дървесни насаждения. Включеният в серийната окомплектовка универсален презрамен колан ADVANCE на STIHL Ви помага за работа с минимално усилие.

 

 

 

 • Мощен храсторез за трудна работа при косене и подравняване
 • За използване от професионални потребители при поддръжка на ландшафт, в селското стопанство и комуналния сектор
 • Серийно окомплектован с нож за гъсталак 300-3 на STIHL
 • Лесно стартиране благодарение на устройството STIHL ErgoStart
 • STIHL M-Tronic 3.0 управлява двигателя напълно електронно
 • Комфортен универсален презрамен колан ADVANCE на STIHL за косене с минимално усилие
 • Техн. данни Стойност
  Мощност kW/к.с. 2/2,7
  CO2 g/kWh 840
  Ниво на вибрации ляво/дясно, пластмасов инструмент м/сек² 1) 1,9/2,3
  Ниво на звуково налягане с метален инструмент dB(A) 2) 99
  Стандартен режещ инструмент Нож за гъсталак 300-3
  Обща дължина м 3) 1,79
  Работен обем см³ 41,6
  Ниво на вибрации ляво/дясно, метален инструмент м/сек² 1) 2,6/2,4
  Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент dB(A) 2) 100
  Вместимост на резервоара л 0,75
  Диаметър на косене мм 520
  Тегло кг 4) 8,7

 


бр.

FS 491 C-EM

FS 491 C-EM

Кат. №: 41482000145
Цена : 2199.00 лв
Наличен

Мощен храсторез (2,4 kW) за професионална употреба при поддръжка на ландшафт. С 4-точкова антивибрационна система STIHL, устройство STIHL ErgoStart, мултифункционална ръкохватка, лостова ръкохватка с регулиране без инструмент, двигател 2-MIX, STIHL M-Tronic, опростен процес на стартиране, стоп-бутон, с универсален презрамен колан ADVANCE. Висока производителност при косене благодарение на големия диаметър на косене. Ниско ниво на вибрации. Много здрав. Много удобно стартиране и изгодни експлоатационни разходи. Много подходящ за косене на големи площи

Техн. данни Стойност
Стандартен режещ инструмент Нож за гъсталак 300-3
Работен обем см³ 51,6
Мощност kW/к.с. 2,4/3,3
CO2 g/kWh 860
Тегло кг 1) 9,3
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент dB(A) 2) 102
Ниво на звуково налягане с метален инструмент dB(A) 2) 101
Ниво на вибрации ляво/дясно, пластмасов инструмент м/сек² 3) 3,2/2,8
Ниво на вибрации ляво/дясно, метален инструмент м/сек² 3) 3,4/2,8
Обща дължина м 4) 1,80
Диаметър на косене мм 520
Вместимост на резервоара л 0,99

бр.
Създаден © 2010 - 2023 anmar2012.com         Всички права запазени         Програми и дизайн от НЕПТУН 92

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научи повече Съгласен съм

Затвори

Полето за търсене е некоректно попълнено

Email-а трябва да е съществуващ.
То трябва да съдържа поне два символа, като допустими символи са големи и малки латински и кирилишки букви, цифри и символите . , _ - / ( ) и интервал.